ул. Найчо Цанов 13
Варна,
България
27.8929065
43.1790082
UserLikes
Име: ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ ЛАКОМНИК
Адрес: Варна, ул. Найчо Цанов 13
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.lakomnik.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Кетъринг
Дейност:

Детска кухня

Ключови думи: частна детска кухня, детска кухня, храна за бебета, храна за деца, лакомник

Галерия

ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ ЛАКОМНИК
  • catalog.bg
  • ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ ЛАКОМНИК

За нас

ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ ЛАКОМНИК е първата частна специализирана детска кухня в град Варна. Нашата главна цел е да подобрим и улесним храненето на малките деца, на възраст от 8 месеца до 3 годинки. В ранна детска възраст, когато растежът и развитието са по-интензивни, правилното хранене е изключително важно. Съответните хранителни режими не само осигуряват нормално развитие на децата, но и ги предпазват от различни заболявания и затлъстяване.


Всеки ден екип от специалисти в областта на детскато хранене приготвя вкусни ястия за вашите деца. Чрез прецизен подбор на продуктите и суровините, от които се приготвя храната, ние се стремим да положим основите на здравия организъм. Винаги приготвена няколко часа пред
ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ ЛАКОМНИК
и да я получите, храната пристига пакетирана и доставена до дома ви точно за обяд, за да остава за Вас повече време за разходки и игри.



Нашата цел е да бъдем детска кухня, осигуряваща пълноценна, здравословна храна за деца от 8 месеца до 3 годинки, доставена по най-удобния и практичен за клиентите ни начин.



Детска Кухня „Лакомник” има разрешение за работа № T033313479/15.07.2008г., издадено от РИОКОЗ - Варна. Ние изпълняваме програма HАCСР, която включва добри производствени практики за контрол и самоконтрол на храните и целия производствен процес, с цел преодоляване на всички рискове, свързани с безопасността на храните.



Моля, погледнете нашите съвети, свързани с детското хранене.



 
Открийте ни в Google+